Intermediärspelare

 

Få heta tips som hjälper dig med bingospelandet

Är du en inbiten bingospelare som är ute efter att ta ditt spelande till en ny nivå? I vår guide kommer vi att ge dig de hetaste tipsen för att börja spela bingo på en högre nivå!

Bingostrategier

Reglerna i bingo är självklart regler som inte går att bryta eller tänja på, men det finns än dock olika strategier för att spela bingo på nätet! Oavsett om du är en nybörjare eller en intermediär spelare så finns det olika strategier att använda för att maximera sitt spelande. Olika tidpunkter, olika hemsidor, olika kampanjer och en mängd andra faktorer spelar in en stor roll för att få din bingokassa att räcka så länge som möjligt, och kanske till och med öka!

Vinn stort på bingojackott på nätetMånga spelplatser på nätet brukar erbjuda en egen avskild plats för bingo så du slipper leta igenom flera sidor med spel innan du hittar det du är ute efter. Casinon som erbjuder specifika bingosidor brukar även vara de som erbjuder kampanjer som gratisbingo, bingochattar och andra hjälpmedel vilket ger ditt bingospelande en extra skjuts.

Bingotips för intermediärspelare

  • Precis som vi nämnt i vår guide för bingonybörjare så ger ett större antal spelplaner dig större chans att vinna. Här är det givetvis upp till dig själv att sätta upp en budget där du bestämmer hur mycket du kan spendera. Det finns bingospel som kostar olika mycket och ger olikt stora vinster, så billiga bingospel ger dig chansen att köpa på dig mer bingobrickor men vinsterna blir inte heller lika stora.
  • Håll utkik efter gratisspel! Gratisspel är precis som det låter, helt gratis att spela, vilket gör att du i princip kan spela hur många som helst utan att spendera dina egna pengar. Här finns även olika versioner där du ibland kan spela gratisbingo utan att ha chans att vinna, men under speciella kampanjer så erbjuds ibland gratisbingo med chans på vinst vilket självklart är det ultimata valet. Du får du spela de roliga bingospelet utan att spendera dina egna pengar men ändå ha en chans att vinna!
  • När du spelar bingo med låga vinster utan jackpott så är det förmånligare att spela mellan klockan 9 på morgonen fram till 18 på kvällen då mindre spelare spelar och du har mindre motstånd.
  • Är det dock bingospel med jackpot så kan fler spelare göra att jackpotten blir större, men du har ändra mindre chans att vinna på grund av mer motståndare. Mer motståndare = större jackpott men mindre chans på vinst.
  • Bli involverad i bingocommunityn på nätet och delta i chattar. Gratisspel kan ibland erbjudas av chattvärdar för de spelare som ofta är med och spelar och skriver i chatten. Varje chans på ett gratisspel är givetvis värd att testa!
  • När du spelar på jackpott och är ute efter en vinst är det bättre att spela när jackpotten är mindre. Mindre spelare spelar då på bingojackpotten vilket ger dig mindre motstånd och större chans att ta hem jackpotten.
  • Testa på nya bingospel som 90-nummersbingo, 80-nummersbingo och andra versioner för att vidga dina horisonter och hitta nya spel att vinna på!

Maximera ditt spelande med gratis bingoMed dessa små riktlinjer så hoppas vi att du kan skapa ett spelande som passar dig som intermediär spelare när det kommer till att maximera ditt spelande. Desto mer involverad du är i bingovärlden och desto mer du spelar, desto större chans har du givetvis att vinna. Sätt upp din budget och hitta så många gratisspel som möjligt för att hålla kassan på en bra nivå!